ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ»: Πραγματοποιήθηκε στις 15/07 η γιορτή λήξης του έτους 

  • Post category:Νέα

Την Παρασκευή 15/7 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» η γιορτή λήξης του έτους που διανύσαμε!

Με πολύ όρεξη και ζωντάνια οι πραγματικοί ανθοί της Ηλείας και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ οργάνωσαν και παρουσίασαν την μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν ταινία παλιά…». Σκηνές από ταινίες του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου, που όλοι έχουμε αγαπήσει, διαδραματίστηκαν στην σκηνή του ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» με τον ξεχωριστό τρόπο που τα παιδιά μας ξέρουν!

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αρωγή του στην εκδήλωση μας, τον βετεράνο μπασκετμπολίστα και εμπνευστή του Uniquall (UniquAll )Δημήτρη Παπανικολάου (Dimitris Papanikolaou II ) που μας τίμησε με την παρουσία του και συνομίλησε με γονείς και παιδιά μοιράζοντας μαζί τους τις εμπειρίες και τα βιώματα του σχετικά με το Φάσμα του αυτισμού.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Πύργου (Δήμος Πύργου) Τάκη Αντωνακόπουλο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Πλεμμένο (Plemmenos Giannis) , τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη (Mihalis Katrinis ) , τον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Νικολακόπουλο (Ανδρέας Νικολακόπουλος) και τον υπεύθυνο τύπου Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή (Λευτέρης Βαρουξής – Lefteris Varouxis ) και το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων ν. Ηλείας (Σωματείο Παραπληγικων) για την παρουσία και την πολύπλευρη στήριξή τους.

Αλλά πάνω από όλα, το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται στους γονείς και όλους όσους παρευρέθηκαν και καμάρωσαν τα παιδιά μας και δίνουν το παρών σε κάθε δράση εμψυχώνοντας τις προσπάθειες όλων μας.