Χάρης Αντύπας: «Μοναδικό κίνητρό μας στη ΔΗΚΕΠ Πύργου είναι να βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν, να γελούν, να χαίρονται»

  • Post category:Νέα

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου Χάρης Αντύπας δήλωσε:
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πύργου, πιστή στους καταστατικούς της σκοπούς και στους προγραμματικούς της άξονες, την κοινωνική προστασία και την αλληλεγγύη, στην οποία ειδικότερα συμπεριλαμβάνεται η φροντίδα της παιδικής ηλικίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει από τον Δήμο Πύργου την παραχώρηση χρήσης των κοινοχρήστων χώρων της Κεντρικής Πλατείας Σάκη Καράγιωργα προκειμένου να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστούγεννα 2015 – Πρωτοχρονιά 2016.

Πράγματι τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανταποκρίθηκαν ομόφωνα στο αίτημά μας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συνδημότες μας την λειτουργία, για πρώτη φορά στον Δήμο μας, Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, με μηδενικό κόστος αλλά με σημαντικά οικονομικά και ανταποδοτικά οφέλη για την επιχείρησή μας.
Τα οφέλη από το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πολλαπλά. Πέρα από την ψυχαγωγία των παιδιών, και όσων θέλουν να νιώθουν παιδιά, θα τονωθεί σημαντικά η τοπική αγορά, καθώς ευελπιστούμε ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι αρκετά υψηλός καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, και μέχρι τις 10-1-2016.

Σ’ αυτό θα συμβάλλει αποφασιστικά το ότι θα διανέμουμε 10.000 δωρεάν προσκλήσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, ώστε όλα τα παιδιά της Ηλείας έως 12 ετών να έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν δωρεάν έστω για ένα παιχνίδι το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο μας.
Ζητάμε την επιείκεια αυτών που θέλουν να νιώθουν μεγάλοι και την αυστηρή κριτική των κάθε λογής παιδιών. Μοναδικό κίνητρό μας είναι να βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν, να γελούν, να χαίρονται. Γιατί , όπως τόσο εύστοχα έχει επισημάνει ο Έρμαν Έσσε «Δεν υπάρχει τίποτε πιο θαυμαστό και ασύλληπτο και τίποτε πιο αλλόκοτο κι ολότελα χαμένο για μας, από την ψυχή του παιδιού όταν παίζει.».